Het goede doel


Dit jaar hebben we besloten om de opbrengst van De Warmste Training te schenken aan G-Sport Vlaanderen! G-sport Vlaanderen vzw wil zoveel mogelijk personen met een handicap de kans geven om het plezier van sport te ervaren. Alle ingezamelde bedragen van de Warmste Week-acties gaan bij G-Sport Vlaanderen volledig naar de 39 projecten die hieraan deelnemen om aangepaste sportmaterialen te kunnen aanschaffen voor G-sporters. Alle info over de campagne en de 39 projecten staat op de website: https://www.gsportvlaanderen.be

De verdere uitbouw van ons G-korfbalteam is één van de strategische peilers waarop onze verenigingsmanager Lucas De Ridder dagelijks de focus legt. De Warmste Training is de kans voor Sikopi Korfbalclub om G-Sport Vlaanderen te bedanken en te laten zien dat we hen een warm hart toewensen.

Ze doorbreken taboes, verzamelen alle kennis rond G-sport en zijn de gids voor iedereen die rond G-sport wil werken. G-sport Vlaanderen vzw verzamelt daarnaast middelen bij bedrijven en het publiek om deze door te storten naar sporters en clubs zodat zij aangepaste sportmaterialen kunnen aankopen. Rolstoelen, een tillift voor het zwembad, rinkelballen of een bocciagoot, … het zijn maar enkele voorbeelden van het materiaal dat broodnodig is om te kunnen sporten.